Kiểm giữa kì 1 Tiếng Anh Lớp 11 - Mã đề 101 - Năm học 2021-2022 - Trường THPT Huỳnh Ngọc Huệ (Có đáp án)

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the 
following questions. 
Question 5. When the retired, she did a lot of ___________ service for the Red Cross. 
A. voluntarily B. voluntary C. volunteer D. volunteers 
Question 6. Good relationship should be based _________      mutual understanding 
A. in B. on C. at D. for 
Question 7. ________________      is one of the qualities for true friendship . 
A. selfishness B. Uncertainty C. Trust D. suspicion 
Question 8.  My brother _____________ his driving test when he was eighteen. 
A. passed B. had passed C. was passing D. has passed 
Question 9. Mr. Brown __________ on the way home when he had an accident.  
A. drove B. would drive C. was driving D. had driven 
Question 10. Tom was disappointed that most of the guests ________   when he arrived at the party. 
A. was leaving B. left C. leave D. had left 
Question 11. The boy saw the cat __________    through the window. 
A. jump B. to jump C. jumped D. to jumping 
Question 12. the man wore dark glasses and a false beard to avoid _____________    
A. recognizing B. to be recognized C. being recognized D. to recognize 
Question 13. Tom hoped _____________   to the party, but he wasn’t  
A. invite B. to be invited C. inviting D. to invite 
Question 14. The children look forward  _____________  their parent again  
A. to meet B. to meeting C. meeting D. meet.
pdf 4 trang Yến Phương 23/06/2023 780
Bạn đang xem tài liệu "Kiểm giữa kì 1 Tiếng Anh Lớp 11 - Mã đề 101 - Năm học 2021-2022 - Trường THPT Huỳnh Ngọc Huệ (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy hãy click vào nút Download ở trên.

File đính kèm:

  • pdfkiem_giua_ki_1_tieng_anh_lop_11_ma_de_101_nam_hoc_2021_2022.pdf

Nội dung text: Kiểm giữa kì 1 Tiếng Anh Lớp 11 - Mã đề 101 - Năm học 2021-2022 - Trường THPT Huỳnh Ngọc Huệ (Có đáp án)

  1. TRƯỜNG THPT KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2021-2022 HUỲNH NGỌC HUỆ Môn: Tiếng anh – Lớp 11 (Chương trình 7 năm) Thời gian: 45 phút (không kể thời gian giao đề) ĐỀ CHÍNH THỨC MÃ ĐỀ 101 (Đề gồm có 03 trang) MULTIPLE CHOICE ( 7.2 pts) Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Question 1. A. gerund B. game C. go D. gate Question 2. A. opened B. visited C. needed D. provided Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word CLOSEST in meaning to the underlined word in each of the following questions. Question 3. The volunteers give care and comfort to the hapdicapped children and help them overcome the problems. A. get out B. get over C. get off D. get up Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word OPPOSITE in meaning to the underlined word in each of the following questions. Question 4. You spoke very rudely to him. You shouldn’t have done like that A. slowly B. warmly C. politely D. quickly Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. Question 5. When the retired, she did a lot of ___ service for the Red Cross. A. voluntarily B. voluntary C. volunteer D. volunteers Question 6. Good relationship should be based ___ mutual understanding A. in B. on C. at D. for Question 7. ___ is one of the qualities for true friendship . A. selfishness B. Uncertainty C. Trust D. suspicion Question 8. My brother ___ his driving test when he was eighteen. A. passed B. had passed C. was passing D. has passed Question 9. Mr. Brown ___ on the way home when he had an accident. A. drove B. would drive C. was driving D. had driven Question 10. Tom was disappointed that most of the guests ___ when he arrived at the party. A. was leaving B. left C. leave D. had left Question 11. The boy saw the cat ___ through the window. A. jump B. to jump C. jumped D. to jumping Question 12. the man wore dark glasses and a false beard to avoid ___ A. recognizing B. to be recognized C. being recognized D. to recognize Question 13. Tom hoped ___ to the party, but he wasn’t A. invite B. to be invited C. inviting D. to invite Question 14. The children look forward ___ their parent again A. to meet B. to meeting C. meeting D. meet. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges. Question 15. Daisy and Peter are talking about volunteer work. Daisy: “ What kind of volunteer work are you participating in?” Peter: “___ .” A. Oh, I find it really interesting B. I am helping people in moutainous areas Trang 1/3 – Mã đề 101
  2. C. Don’t mention it. I think so D. It sounds meaningless Question 16. William and Scot are talking about his girl friend. William: “ What does she look like?” Scot: “___. ” A. She is good-natured, understanding and intelligent. B. She likes singing and dancing. C. She is slim. She has an oval face and a charming mouth. D. She often reads books or goes out with her friends. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks. To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always (17) ___ joys and sorrows with you and never turn their backs to you. Your best friends may be someone you known all your life or someone you have grown (18) ___ with. There are all sorts of things that can bring about this special relationship. It may be the result of enjoying the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt (19) ___ with as if we had known them for ages. (20) ___, it really takes you years to get to known someone well enough to consider your best friend. Question 17. A. give B. share C. spend D. have Question 18. A. for B. up C. on D. from Question 19. A. relaxed B. relaxing C. relax D. relaxation Question 20. A. Therefore B. However C. Although D. Because Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 21 to 24. If you are invited to an American friend’s home for dinner, remember these general rules for polite behavior. Fisrt of all, arrive approximately on time but not early. Americans expect promptness. It will be all right to be 10 or 15 minutes late, but not 45 minutes late. When you are invited to someone’s home for meal, it is polite to bring a small gift. Flowers and candy are always appropriate. If you have something attractive made in your country, your host or hostess will certainly enjoy receiving that gift. What will you do if you are served some food that you cannot eat or you do not like? Do not make a fuss about it. Simply eat what you can and hope that no one notices it. Be sure to compliment the cook on the food that you are enjoying. Do not leave immediately after dinner, but do not overstay your welcome, either. The next day, call or write a thank-you note to say how much you enjoyed the evening. Question 21: If you are invited to an American friend’s home, ___ A. you should go late a bit B. politeness is not necessary C. you should be late at least 45 minutes. D. punctuality is appreciated Question 22: When you come to someone’s house for dinner, ___ A. do not care about gifts B. bring some flowers, candy, or something made in your native country C. bring a lot of gifts D. you should never offer any gift . Question 23:If there is some food that you cannot eat, . . A. do not make a fuss about it B. make a fuss about it C. ask the host to cook you another dish D. do not eat anything Question 24: Which sentence is NOT true ? A. You should not overstay. B. You should not make someone notice that you do not like the food. C. You should not leave immediately after the dinner. D.You should not compliment the cook on the food. Trang 2/3 – Mã đề 101
  3. WRITING TEST (2.8 points) Combine each pair of sentences into one as directed Question 25. He had read the instructions carefully. He started the machine safely. (Use perfect participle) ___ Question 26. The boy had breakfast. He went to school. ( Use the word “ After” ) ___ Question 27. She cleaned the kitchen. She went shopping then.( Use ‘ By the time”) ___ Rewrite the following sentences without changing their meanings Question 28. It took him two hours to finish the report. He spent ___ Question 29. They made the man empty his pocket. The man ___ Question 30. Thank you for showing me the way. It was very kind. It was ___ Question 31. It started to rain during our walk in the park. . While ___ THE END 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Trang 3/3 – Mã đề 101
  4. TRƯỜNG THPT HUỲNH NGỌC KIỂM TRA GIỮA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2020-2021 HUỆ Môn: Tiếng Anh – Lớp 11 ( Hệ 7 năm) Thời gian: 45 phút (không kể thời gian giao đề) MÃ ĐỀ 101 MULTIPLE CHOICE ( 7.2 đ) Mỗi câu đúng 0,3 đ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 A A B C B B C A C D A C 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 B B B C B B A B D B A D WRITING TEST (2.8 đ) Mỗi câu đúng 0,4 đ Combine each pair of sentences into one as directed Question 25. He had read the instructions carefully. He started the machine safely. (Use perfect participle) Having read the instructions carefully, he started the machine safely. Question 26. The boy had breakfast. He went to school. ( Use the word “ After” ) After the boy had had breakfast, he went to school. He went to school after the boy had had breakfast Question 27. She cleaned the kitchen. She went shopping then.( Use ‘ By the time”) She had cleaned the kitchen by the time she went shopping. By the time she went shopping, she had cleaned the kitchen . Rewrite the following sentences without changing their meanings Question 28. It took him two hours to finish the report. He spent two hours finishing the report. Question 29. They made the man empty his pocket. The man was made to empty his pocket. Question 30. Thank you for showing me the way. It was very kind. It was very kind of you to show me the way. Question 31. It started to rain during our walk in the park. . While we were walking in the park, It started to rain . Trang 1/1– Mã đề 101